Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwanger

Je bent zwanger! de start van een spannende een bijzondere periode in je leven

Gefeliciteerd, je bent zwanger! De start van een spannende en bijzondere periode in je leven. Zodra je weet dat je zwanger bent kun je direct bij ons terecht voor een intake- en kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we een aantal zaken met je door zoals eventuele eerdere zwangerschappen, leefgewoonten, ziektes, operaties, gebruik van medicijnen en allergieën. Verder krijg je advies over voeding, vitamines en leefstijl.

Tijdens het eerste bezoek word je ook kort onderzocht. De bloeddruk wordt gemeten en je gewicht wordt afgenomen. Eventueel wordt ook je buik afgetast en wordt het hartje van de baby beluisterd (dat is mogelijk vanaf 12 weken zwangerschap). Tenslotte wordt er bloed afgenomen om de bloedgroep te bepalen en om te onderzoeken op eventuele aandoeningen.

Elke vrouw is uniek en zo is ook elke zwangerschap uniek en bijzonder. Voor veel vrouwen is een zwangerschap een nieuwe ervaring, maar ook als je al een keer eerder bent bevallen brengt een zwangerschap spanning en dus ook vragen met zich mee. Je kunt alles aan ons vragen of bespreekbaar maken. Zijn er bijzondere omstandigheden? Laat het ons dan weten. Wij horen graag wat je wensen en behoeften zijn zodat we de begeleiding hierop kunnen afstemmen.

Klik hier om je in te schrijven

Hoe lang ben je al zwanger?

Reken hieronder uit hoe lang je al zwanger bent en wanneer je bent uitgerekend. Wat was de eerste dag van je laatste menstruatie? (dd/mm/yyyy)

Hoe vertel je het aan familie?

Waarom kiezen voor Jij & Ik Verloskunde?

Kies voor Jij & Ik Verloskunde en geniet van een warme en liefdevolle reis naar ouderschap! Onze ervaren verloskundigen bieden persoonlijke aandacht, deskundigheid en een luisterend oor. Voel je op je gemak en vol vertrouwen, want jouw wensen en behoeften staan voorop. Samen creëren we een veilige en gezellige omgeving voor de komst van jullie baby. Van de zwangerschap tot aan de kraamperiode, we zijn er altijd voor jullie. Vertrouw op ons toegewijde team en maak deze unieke reis naar ouderschap onvergetelijk!

Kinderwens

Ook voordat je zwanger bent, kun je bij ons terecht met vragen over (gezond) zwanger worden. Wij beantwoorden al je vragen tijdens het kinderwensspreekuur.

Zwangerschap

Elke vrouw is uniek en elke zwangerschap bijzonder. Jij & Ik Verloskunde is gespecialiseerd in zorg en begeleiding op maat.

Echoscopie

Wij werken met hoogwaardige echo apparatuur en ervaren echoscopisten, die binnen de praktijk alle echo’s verzorgen. Wij werken met twee echo specialisten.

Centeringpresnancy

Zwangerschapsconsulten in groepsverband. Deel ervaringen en ontmoet andere zwangeren. CenteringPregnancy™ biedt meer.

Bevalling

Een bevalling is een indrukwekkende gebeurtenis in je leven. Wij zijn er om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling.

Anticonceptie

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van anticonceptie. Onze ervaren verloskundigen informeren en adviseren je graag in de keuze voor anticonceptie.

JOUW VERLOSKUNDIGEN

Ben jij op zoek naar de beste zorg op maat en persoonlijke begeleiding door ervaren verloskundigen? Schrijf je dan in voor een intakegesprek.

NAJAT KARIOUH

Verloskundige & Echoscopiste

EVA GROEN

Verloskundige & Echoscopiste

VALERIE VOLLEBREGT

Verloskundige