Zoek
Sluit dit zoekvak.

OVER ONS

Jij & Ik Verloskunde

Jij & Ik Verloskunde staat al ruim 15 jaar bekend als dé vertrouwde start voor toekomstige ouders en kind in Rotterdam Hoogvliet en omgeving. Onze verloskundigen zijn ervaren professionals die met liefde en passie zorg leveren rondom de zwangerschap en bevalling. Jij en Ik Verloskunde staat voor persoonlijke begeleiding waarbij de wensen en behoeften van de toekomstige ouders centraal staan. Wij nemen altijd de tijd om een vertrouwensband met jou op te bouwen. Wij geloven dat een persoonlijke band altijd ten goede komt van de zwangerschap en de uiteindelijke bevalling. Onze verloskundigen vinden het belangrijk om de tijd te nemen en te luisteren naar kleine en grote vragen. 

Klik hier om je in te schrijven

Kleinschalige verloskundigenpraktijk

Het is onze missie om binnen de veilige en verantwoorde kaders zwangeren en hun partners te ondersteunen bij bevallingen, thuis of in het ziekenhuis. Om het meest optimale te creëren voor moeder en kind, onderhouden wij goede contacten met de ziekenhuizen en kraamzorgorganisaties in de regio.

 

Waarom kiezen voor Jij & Ik Verloskunde?

Jij & Ik Verloskunde staat voor een holistische benadering van zwangerschap en geboorte. We geloven dat iedere vrouw en zwangerschap uniek is en verdient daarom zorg op maat. Onze missie is om goede zorg en persoonlijke begeleiding te bieden aan zowel de zwangere vrouw als haar partner gedurende deze bijzondere periode.

Bij Jij & Ik Verloskunde begrijpen we dat zwangerschap en geboorte emotioneel en fysiek veeleisend kunnen zijn. Daarom streven we ernaar om een ondersteunende en veilige omgeving te creëren waarin koppels zich gehoord en begrepen voelen. We nemen de tijd om te luisteren naar jullie behoeften, zorgen en wensen, en werken samen om een geboorteplan op te stellen dat past bij jullie specifieke situatie.

Kortom, bij Jij & Ik Verloskunde staan jullie als koppel centraal. We zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke en hoogwaardige zorg die is afgestemd op jullie behoeften en wensen, omdat we geloven dat elke zwangerschap een buitengewone reis verdient, omarmd door begrip, aandacht en liefdevolle zorg.

Kinderwens

Ook voordat je zwanger bent, kun je bij ons terecht met vragen over (gezond) zwanger worden. Wij beantwoorden al je vragen tijdens het kinderwensspreekuur.

Zwangerschap

Elke vrouw is uniek en elke zwangerschap bijzonder. Jij & Ik Verloskunde is gespecialiseerd in zorg en begeleiding op maat.

Echoscopie

Wij werken met hoogwaardige echo apparatuur en ervaren echoscopisten, die binnen de praktijk alle echo’s verzorgen. Wij werken met twee echo specialisten.

Centeringpresnancy

Zwangerschapsconsulten in groepsverband. Deel ervaringen en ontmoet andere zwangeren. CenteringPregnancy™ biedt meer.

Bevalling

Een bevalling is een indrukwekkende gebeurtenis in je leven. Wij zijn er om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling.

Anticonceptie

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van anticonceptie. Onze ervaren verloskundigen informeren en adviseren je graag in de keuze voor anticonceptie.

JOUW VERLOSKUNDIGEN

Ben jij op zoek naar de beste zorg op maat en persoonlijke begeleiding door ervaren verloskundigen? Schrijf je dan in voor een intakegesprek.

NAJAT KARIOUH

Verloskundige & Echoscopiste

EVA GROEN

Verloskundige & Echoscopiste

VALERIE VOLLEBREGT

Verloskundige