Zoek
Sluit dit zoekvak.

IMPLANON

Implanon

Het anticonceptiestaafje Implanon NXT is een betrouwbare en handige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar langdurige bescherming tegen zwangerschap zonder dagelijkse zorgen. Dit kleine staafje wordt onzichtbaar in je bovenarm geplaatst en geeft continu een lage dosis hormonen af aan je lichaam. Hierdoor hoef je 3 jaar lang niet aan anticonceptie te denken, wat veel vrijheid en gemoedsrust biedt.

Voor vrouwen die moeite hebben om dagelijks aan de pil te denken, is het anticonceptiestaafje een geweldig alternatief. Geen stress meer over het missen van een pil, want het staafje werkt automatisch en betrouwbaar.

Een bijkomend voordeel is dat vrouwen die borstvoeding geven het staafje veilig kunnen gebruiken. Dit maakt het een geschikte optie voor jonge moeders die na de bevalling niet direct aan een nieuwe zwangerschap willen denken.

Met Implanon NXT krijg je de vrijheid om onbezorgd van het leven te genieten, terwijl je tegelijkertijd verzekerd bent van effectieve en langdurige anticonceptie. Kies voor gemak, betrouwbaarheid en zekerheid met het anticonceptiestaafje Implanon NXT!

Kinderwens

Ook voordat je zwanger bent, kun je bij ons terecht met vragen over (gezond) zwanger worden. Wij beantwoorden al je vragen tijdens het kinderwensspreekuur.

Zwangerschap

Elke vrouw is uniek en elke zwangerschap bijzonder. Jij & Ik Verloskunde is gespecialiseerd in zorg en begeleiding op maat.

Echoscopie

Wij werken met hoogwaardige echo apparatuur en ervaren echoscopisten, die binnen de praktijk alle echo’s verzorgen. Wij werken met twee echo specialisten.

Centeringpresnancy

Zwangerschapsconsulten in groepsverband. Deel ervaringen en ontmoet andere zwangeren. CenteringPregnancy™ biedt meer.

Bevalling

Een bevalling is een indrukwekkende gebeurtenis in je leven. Wij zijn er om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling.

Anticonceptie

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van anticonceptie. Onze ervaren verloskundigen informeren en adviseren je graag in de keuze voor anticonceptie.

JOUW VERLOSKUNDIGEN

Ben jij op zoek naar de beste zorg op maat en persoonlijke begeleiding door ervaren verloskundigen? Schrijf je dan in voor een intakegesprek.

NAJAT KARIOUH

Verloskundige & Echoscopiste

EVA GROEN

Verloskundige & Echoscopiste

VALERIE VOLLEBREGT

Verloskundige