Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kinderwens

Kinderwens

Zelfs voordat je zwanger bent kan je bij Jij & Ik Verloskunde terecht. Vrouwen met een kinderwens kunnen met hun partner terecht op het kinderwensspreekuur. Tijdens dit spreekuur beantwoorden wij al je vragen rondom (gezond) zwanger worden.

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op een eventuele zwangerschap. Een gezonde leefstijl in de periode voordat je zwanger wilt worden, vergroot de kans op een gezonde zwangerschap en een gezond kind. Maar hoe kan je je het beste voorbereiden op een zwangerschap? In het kinderwensspreekuur geven onze verloskundigen persoonlijk advies over gezond leven, zwanger worden en zwanger zijn.

Jij & Ik Verloskunde geeft gerichte informatie die op jouw persoonlijke situatie van toepassing is. Een goede voorbereiding op het kinderwensspreekuur is dus belangrijk. Denk daarom alvast na over (mogelijk) erfelijke aandoeningen die in je familie voorkomen. De website van Zwangerwijzer kan je helpen bij een goede voorbereiding. Vul de vragenlijst in op de website van zwangerwijzer en neem een printje hiervan mee naar het kinderwensspreekuur.

Mocht het zo zijn dat wij een risicofactor vaststellen, dan verwijzen we jou door naar je huisarts, een gynaecoloog of een andere specialist.

Klik hier om je in te schrijven

Kinderwens

Ook voordat je zwanger bent, kun je bij ons terecht met vragen over (gezond) zwanger worden. Wij beantwoorden al je vragen tijdens het kinderwensspreekuur.

Zwangerschap

Elke vrouw is uniek en elke zwangerschap bijzonder. Jij & Ik Verloskunde is gespecialiseerd in zorg en begeleiding op maat.

Echoscopie

Wij werken met hoogwaardige echo apparatuur en ervaren echoscopisten, die binnen de praktijk alle echo’s verzorgen. Wij werken met twee echo specialisten.

Centeringpresnancy

Zwangerschapsconsulten in groepsverband. Deel ervaringen en ontmoet andere zwangeren. CenteringPregnancy™ biedt meer.

Bevalling

Een bevalling is een indrukwekkende gebeurtenis in je leven. Wij zijn er om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling.

Anticonceptie

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van anticonceptie. Onze ervaren verloskundigen informeren en adviseren je graag in de keuze voor anticonceptie.

JOUW VERLOSKUNDIGEN

Ben jij op zoek naar de beste zorg op maat en persoonlijke begeleiding door ervaren verloskundigen? Schrijf je dan in voor een intakegesprek.

NAJAT KARIOUH

Verloskundige & Echoscopiste

EVA GROEN

Verloskundige & Echoscopiste

VALERIE VOLLEBREGT

Verloskundige